A tanfolyam vezetői

Képzés helyszínei Vas megyében

Az oktatás helyszínei minden igényt kielégítenek

Rólunk mondták

Varga Evelin Angyalka

A vadásztanfolyamon, mint vadgazdálkodási technikus tanuló vettem részt. Egy jogszabály változás miatt ugyanis, a szakmai végzettséggel rendelkező személyeknek is kötelező volt letenni a sportvadász vizsgát. Sokan azt gondolják, hogy egy vadgazdálkodási szakon tanuló diák gond nélkül leteszi a sportvadász vizsgát, különösebb felkészülés nélkül. Én nem éreztem úgy, hogy képes lennék plusz idő és energia ráfordítás nélkül, problémamentesen levizsgázni. Ezért vettem részt az Alpokalja vadásztanfolyamon, és ez rengeteget segített a felkészülésben.

A tanfolyamon minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre állt ahhoz, hogy a vizsgán zökkenőmentesen vegyük az akadályokat, beleértve a gyakorlathoz és az elmélethez szükséges tudnivalókat is.  Az oktatók magas szinten és érthetően adták át a tananyagot és nem utolsó sorban az órák nagyon jó hangulatban teltek. A csoport a legkülönbözőbb korosztályokból és személyiségekből állt, de a közös cél hamar összekovácsolta a kis csapatot.

A sikeres vizsga után, sok hasznát vettem még az itt tanultaknak, a szakmai vizsgámon és a gyakorlatban egyaránt. Végzősként egy évvel az állami sportvadászvizsga letétele után 2012-ben sikerült megnyernem a vadgazdálkodási technikusok Országos Szakmai Tanulmányi Versenyét és úgy érzem, hogy az alapokat ezen a tanfolyamon sajátíthattam el.