A tanfolyam vezetői

Képzés helyszínei Vas megyében

Az oktatás helyszínei minden igényt kielégítenek

Rólunk mondták

Turay András

Gyermekkorom óta rendszeresen veszek részt barátokkal, ismerősökkel vadászatokon, kezdetben hajtóként, majd az állami vadászvizsga letételét követően saját fegyverrel.

Tanulmányaimat a soproni Nyugat- magyarországi Egyetem Erdőmérnöki, Vadgazda mérnöki Karán, illetve Gödöllőn, a Széchenyi István Egyetemen folytattam.

A soproni tanulmányaim befejezése után vadgazda gyakornokként kezdtem dolgozni Szentpéterföldén, majd hivatásos vadászként a Zalaerdő Zrt. obornaki vadászkerületében. 1998 óta vadászati felügyelőként ténykedem a Vas megyei Vadászati Hatóságnál. A Herman Ottó Kertészeti,- Környezetvédelmi,- és Vadgazdálkodási Szakképző Iskolában óraadó tanárként Vadászati jog, Vadbefogás, Fegyver és-lőszertan témakörökben próbálom bővíteni a tanulók ismereteit. Felkészítő elméleti oktatóként/lövészetvezetőként és az állami vadászvizsga bizottság tagjaként évek óta, rendszeresen veszek részt állami vadászvizsgákon.

Minden szakmai, és szabadidős érdeklődésem, tevékenységem a természethez kötődik, a vadászat-íjászat mellett a futás, kerékpározás, sziklamászás, fotózás és a horgászat.