A tanfolyam vezetői

Képzés helyszínei Vas megyében

Az oktatás helyszínei minden igényt kielégítenek

Rólunk mondták

Márkus Tibor

Édesapámnak köszönhetően gyermekkorom óta vadászom. Életem korai évei alapozták meg a vadászat iránti elhivatottságomat.  

Négy évig szolgáltam katonaként, majd a leszerelésem után a Herman Ottó Kertészeti,- Környezetvédelmi,- és Vadgazdálkodási Szakképző Iskolában vadász- vadtenyésztő végzettséget szereztem. A vadászfegyverek, lőszerek és optikák, műszaki újdonságok mindig is érdeklődésem középpontjában álltak, éppen ezért Csongrádon elvégeztem a vadászpuskaműves szakot. Két évig dolgoztam hivatásos vadászként a Nadler Herbert vadásztársaságnál. Ezután 2008-ban Szombathelyen a Paragvári úton, majd később a Szent Imre herceg úton alapítottam vadászpuskaműves műhelyt, illetve minden igényt kielégítő vadászboltot.

2011-ben kértek fel arra a megtisztelő feladatra, hogy legyek a Vas Megyei Rendőr Kapitányság Fegyverismereti vizsgabizottság tagja. Folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kiállításokon, és folytatok tapasztalatcserét neves külföldi szakemberekkel.

Gyermekkorom óta töretlen az érdeklődésem a vadászati témájú szép és szakirodalom iránt. A fegyverműhely és vadászbolti teendőim mellett lövészetvezetőként is tevékenykedem.