Kurzusaink

A vizsga után is segítünk a tanácsainkkal a vadásszá vállás útján.

Kurzusaink helyszínei:

Vas megye, Szombathely:
#honapcserelni# kezdés: A tanfolyam magában foglalja: 70 óra elméleti képzést 30 óra gyakorlati képzést (gyakorlat vadászterületen, skeet lövészet, golyós lövészet) Egyedülálló módon a kamarai vizsgát megelőzően ingyenes próbavizsgát is szervezünk, ahol az esetleges hiányosságokra még időben fény derülhet.

Zala megye:
#honapcserelni# kezdés: A lakcímkártyával igazoltan Zala megyei hallgatóink jelentős kedvezményben részesülnek, ha a mi vadásztanfolyamunkat választják. A tanfolyam magában foglalja: 70 óra elméleti képzést 30 óra gyakorlati képzést (gyakorlat vadászterületen, skeet lövészet, golyós lövészet) Egyedülálló módon a kamarai vizsgát megelőzően ingyenes próbavizsgát is szervezünk, ahol az esetleges hiányosságokra még időben fény derülhet.

Veszprém megye:
#honapcserelni# kezdés: A lakcímkártyával igazoltan Veszprém megyei hallgatóink jelentős kedvezményben részesülnek, ha a mi vadásztanfolyamunkat választják. A tanfolyam magában foglalja: 70 óra elméleti képzést 30 óra gyakorlati képzést (gyakorlat vadászterületen, skeet lövészet, golyós lövészet) Egyedülálló módon a kamarai vizsgát megelőzően ingyenes próbavizsgát is szervezünk, ahol az esetleges hiányosságokra még időbenfény derülhet.